Profiel

Aanpassen van Profielinformatie, Wachtwoord wijzigen, Taal aanpassen, en E-mails/Meldingen

Inhoud

Profielgegevens aanpassen

Door rechtsboven in de hoek van het scherm op je profielfoto te klikken kunnen de persoonsgegevens worden gewijzigd. Klik op 'Profiel en instellingen' om de gegevens te veranderen.

Vervolgens wordt er een venster getoond waarin naam, e-mailadres, taal en profielfoto kunnen worden aangepast. Vergeet niet om op 'Profiel bijwerken' te klikken na het wijzigen van de gegevens.

Let op! Het e-mailadres dat je invult in het venster is ook het e-mailadres waarop je notificaties, en wachtwoord reset links naar toe worden gestuurd. Het is dus belangrijk dat je een valide e-mailadres opgeeft.

Wachtwoord wijzigen

Onderaan de pagina 'Profiel en instellingen' (zie hierboven) kan ook het wachtwoord worden aangepast. Vul hiervoor eerst het huidig (oud) wachtwoord in en vervolgens tweemaal het nieuwe wachtwoord. Klik vervolgens op 'Wachtwoord veranderen'.

Taal aanpassen

TrainTool is momenteel beschikbaar in de volgende 6 talen:

• Nederlands
  • Engels (English)
  • Duits (Deutsch)
  • Spaans (Español)
  • Frans (Français)
  • Italiaans (Italiano)

Als je ingelogd bent kun je rechtsbovenin op het accounticoon klikken om de weergegeven taal te veranderen. Daar krijg je de mogelijkheid om te kiezen uit één van de zes talen die TrainTool aanbiedt.

Let op: dit betekent niet dat de oefeningen in de gekozen taal worden weergegeven. De inhoud van een programma wordt altijd weergegeven in de taal waarin deze origineel is opgemaakt.

E-mails en notificaties

Hier heb je de mogelijkheid om onze mails uit te  zetten, je hebt de volgende opties als deelnemer.

Afhankelijk van je rol kun je andere mails ontvangen, als je bijvoorbeeld een coach bent heb je meer opties. Je hebt dan de volgende voorkeuren die je kunt instellen.

Berichten worden altijd per e-mail verstuurd naar het e-mailadres waarmee je geregistreerd bent op TrainTool. Als je de app gebruikt, zullen een aantal berichten ook als 'push notificatie' verstuurd worden direct naar de smartphone of tablet. Zie hieronder welke berichten deelnemers van TrainTool kunnen ontvangen.

E-mails worden maximaal 1 keer per dag verstuurd en kunnen meerdere van de onderstaande berichten bevatten.

Wat Wanneer Moment Inhoud (indicatie)

Push notificatie?

Nieuwe gebruiker

Als een gebruiker (coach/admin) wordt toegevoegd aan een account. Als een deelnemer wordt gestart in een programma.

Direct

Welkom bij TrainTool! Je bent uitgenodigd om een training te volgen.

Klik hier om mee te doen

Nee

Nieuw programma Als een nieuw programma start voor een deelnemer.  Direct Je bent ingeschreven voor #PROGRAMMA_TITEL. Open de app of login op je computer of laptop om te beginnen! Nee
Herinnering om te starten met een nieuw programma 3, 7 en 14 dagen na het sturen van de uitnodiging als deze nog niet is beantwoord.   Je bent ingeschreven voor #PROGRAMMA_TITEL. Open de app of login op je computer of laptop om te beginnen! Nee

Nieuwe Role Plays

/ reminder

Als nieuwe Role Plays beschikbaar komen of Role Plays in te halen zijn (ook als deelnemer niet gestart is).

Binnen een uur nadat de Role Play beschikbaar is

/ nadat een Role Play een week klaar staat

Dit is jouw wekelijkse update over de voortgang van je Role Plays in TrainTool.

- Er zijn # nieuwe Role Plays beschikbaar

- # Role Plays wachten op een antwoord

- De deadline voor het geven van een antwoord

Ja

Feedback gevraagd Als een vriend feedback vraagt.  Direct #NAAM vraagt om jouw feedback. Klik op onderstaande link of afbeelding om #NAAMs video of antwoord te bekijken. Ja
 Feedback ontvangen Als een deelnemer feedback ontvangt van een vriend of coach.  Direct #NAAM heeft feedback gegeven op #TITEL_ROLE_PLAY. Ja
Coach Call Als een deelnemer de coach call nog moet inplannen Direct