Referentiemateriaal uploaden

In sommige gevallen is het handig om extra informatie toe te voegen aan een programma. TrainTool biedt hiervoor twee opties aan: een link naar een externe website en het toevoegen van een PDF.

In sommige gevallen is het handig om extra informatie toe te voegen aan een programma. TrainTool biedt hiervoor twee opties aan: een link naar een externe website en het toevoegen van een PDF.

Ga allereerst naar de Introductie van het programma, en klik daar op het tekstveld om het te bewerken.

Scroll nu naar onder, tot de tekst ''Bijlagen'' verschijnt.
Door te klikken in het vak Titel kun je de naam van de bijlage invoeren.
Klik vervolgens op URL wanneer je een linkje naar een webpagina wilt toevoegen, of op Bestand kiezen wanneer je een document wilt toevoegen.