Deelnemers die elkaar feedback geven

Samenwerking bij Feedback Verbeteren: Vrienden Toevoegen en Opnames Delen in TrainTool

Deelnemers kunnen vrienden toevoegen die in het zelfde programma zijn ingeschreven als zij. Zij kunnen elkaar dan van feedback voorzien.  Opgeslagen opnames worden dan met deze vrienden gedeeld, zodat zij de deelnemer van feedback kunnen voorzien, mocht daarvoor gekozen worden.

De vriend krijgt, wanneer er om feedback gevraagd wordt, automatisch een mailtje en een push-bericht, waarin zij rechtstreeks kunnen doorklikken naar het verzoek. In het programma zelf zal bij de notificaties ook een bericht staan. Zij krijgen dan de opdrachtvideo en opname van de deelnemer te zien, waarna zij aan de hand van de beoordelingscriteria en een tekstveld feedback op de opname kunnen geven.

Wanneer de vriend waaraan feedback gevraagd wordt is ingelogd op de mobiele app (beschikbaar voor iOS en Android), zullen zij in plaats van een e-mail direct een notificatie ontvangen!