Mijn opgenomen video's zijn slecht van kwaliteit

Problemen met video oplossen

Tip:
Wij raden het gebruik van Google Chrome of Mozilla Firefox aan als webbrowser.
TrainTool werkt het beste met deze browsers.

Heeft je opgenomen video last van het volgende?

• Stotterende beeld
  • Groene blokjes in het beeld
  • Slecht geluid
  • Heel erg blokkerig

Probeer dan het volgende.

1. Sluit alle andere programma's op je computer.
  2. Check je internetverbinding: zorg dat er geen uploads of downloads aan de gang zijn.
  3. Doe de oefening niet fullscreen: nadat je op start hebt gedrukt, klik je op het vierkantje rechtsboven om het venster kleiner te maken.
  4. Probeer een andere browser, bijvoorbeeld Google Chrome.

Is de kwaliteit nog steeds slecht?

Om je goed te kunnen helpen, vragen wij je om de speedtest te doen en de resultaten naar ons te e-mailen. Vertel er ook bij welke oefening je geprobeerd hebt (welke training/module/oefening).

Als je een smartphone of tablet hebt, kan je ook proberen de training via dat apparaat te doen. Download dan de app 'TrainTool' uit de App Store (iOS) of Play Store (Android).