Coach call inplannen voor deelnemers

Coachgesprekken inplannen voor deelnemers

Sinds kort kunnen coaches de coach calls inplannen voor deelnemers. Je doet dit door naar het deelnemersoverzicht te gaan in de coach omgeving. Daar vind je de deelnemers die je kunt inplannen.

Als je bij een deelnemer op de knop Bekijken klikt dan krijg je een overzicht van de programma's van de deelnemer. Hierin staan de segmenten en hun status. Je kunt hier ook de knop Call inplannen vinden.

Als je op Call inplannen drukt, verschijnt een overzicht met de dagen en tijden waarop deze deelnemer beschikbaar is. Als je op een van de dagen klikt die blauw omcirkeld zijn dan kun je de exacte tijd uitkiezen voor de coach call.

Als je vervolgens op Bevestigen klikt, dan zie je nogmaals de gekozen dag en tijd. In dit scherm kun je ook de locatie aangeven en een bericht zetten die de deelnemer ontvangt.