1. Helpcentrum
  2. Deelnemers
  3. Feedback geven en ontvangen

Feedback vragen aan vrienden

Feedback vragen aan Medestudenten in TrainTool

Het is mogelijk om feedback te vragen aan andere deelnemers in TrainTool. Als je ervoor zorgt dat desbetreffende personen in je Vrienden-lijst komen te staan, kun je ze je opnames laten zien en feedback van ze krijgen. Onderaan wordt uitgelegd hoe je vrienden toevoegd.

Je kunt alleen feedback vragen in de oefenweken. Bij een Role Play uit een nul- of eindmeting kun je geen feedback vragen.

Hoe train je?

Ik gebruik de app | Ik gebruik een computer of laptop

App

Stap 1: Doe een oefening

Nadat je een oefening hebt gedaan krijg zie je dit scherm. Als je feedback wilt ontvangen op deze opdracht klik dan op Vraag feedback.

Stap 2:

In dit scherm kun je de vrienden aanvinken van wie je feedback wilt ontvangen. Het is ook mogelijk om via Wijzigen nieuwe vrienden toe te voegen.

Stap 3: Als je een of meerdere vrienden hebt geselecteerd en op Vraag Feedback hebt gedrukt heb je deze mensen om feedback gevraagd. Je krijgt een bericht als je feedback hebt ontvangen.

Computer

Wanneer je jouw antwoord op een Role Play hebt opgeslagen, krijg je het volgende scherm te zien. Als je feedback wilt ontvangen op deze opdracht, klik dan de deelnemer(s) aan waarvan je feedback wilt vragen. Je kunt eventueel nog wat tekst toevoegen, dit krijg je vriend dan te zien in het bericht met de verzoek om feedback. Als je het verzoek om feedback dan wilt versturen klik je op de grote blauwe knop met de tekst "Ask feedback" of "Vraag feedback".

Mocht je nog niemand in jouw vriendenlijst hebben staan of een extra persoon willen toevoegen, dan doe je dit door op Vriend toevoegen of Add more friends te klikken. Je komt dan op het volgende scherm waar je een persoon kunt toevoegen die hetzelfde programma volgt. Typ hiervoor een de naam of het e-mailadres in en selecteer vervolgens deze persoon door erop te klikken.

Heb je eenmaal vrienden toegevoegd, dan kom je weer op het eerste scherm en kun je om feedback vragen.