SURFconext sign on voor universiteiten

SURFconext-authenticatie instellen voor TrainTool: Gebruikers- en configuratiehandleiding

Wanneer je organisatie SURFconext gebruikt als authenticatiemethode gebruikt, is het mogelijk om een verbinding met TrainTool te maken.

Hoe werkt dit voor gebruikers (studenten en medewerkers)

Hoe TrainTool in te stellen in SURFconext

Hoe werkt dit voor gebruikers (studenten en medewerkers)

Stap 1: De gebruiker kan de login voor educatie gebruiken via de URL https://NaamUniversiteit.traintool.com

Stap 2: Als de gebruiker op de link klikt wordt hij of zij doorgestuurd naar de authenticatiepagina van SURFconext.

Stap 3: Als de gebruiker is geauthenticeerd, wordt hij of zij in TrainTool ingelogd.

Hoe TrainTool in te stellen in SURFconext

Om SURFconext voor TrainTool in te stellen, moeten de volgende stappen worden doorlopen:

- TrainTool moet jullie Home Organisation aan het systeem toevoegen.

- Jullie moeten TrainTool toestaan op jullie dashboard. Deze SURFconext documentatie legt uit hoe je dit moet doen.