Systeemvereisten.

Systeemvereisten voor het Gebruiken van TrainTool op Verschillende Apparaten

TrainTool kan worden gebruikt op de meeste moderne computers, laptops, telefoons en tablets. Voor gebruik op een mobiel apparaat (smartphone of tablet) is de TrainTool app nodig.

Smartphone of tablet

• iOS 11.0 of hoger OF Android 5.0 of hoger
  • Minimaal 100 MB vrije opslagruimte
  • Camera aan de voorzijde van het apparaat (selfie camera)
  • Snelle en stabiele internetverbinding (4G/5G of WiFi, minimaal 3 Mbit)

Je kunt de iOS app hier vinden in de App Store en de Android app is hier te vinden op Google Play.

Laptop/computer

Let op: Flash wordt vanaf 31-12-2020 niet meer ondersteund! Dit betekent dat Internet Exlorer en de oude versie van Microsoft Edge niet meer worden ondersteund.

Let op: Als je problemen ondervindt tijdens het gebruik van TrainTool op bedrijfsnetwerken, neem contact op met support.