Deelnemers verwijderen

Het Afsluiten van Trainee Inschrijvingen in TrainTool: Hoe Je Het Overzicht Schoon Houdt

Zijn er deelnemers toegevoegd, maar mogen ze om welke reden dan ook geen toegang meer tot het programma (bijvoorbeeld omdat ze geen deel meer nemen aan de lessen of niet meer in je bedrijf werken), dan kunnen ze worden uitgeschreven. Dit zou bijvoorbeeld kunnen om dat je de deelnemerspagina van het programma overzichtelijk wilt houden en het voortgangsoverzicht actueel.

1. Ga naar tabblad Deelnemers, klik de deelnemers aan die je uitgeschreven wil hebben, klik op Meer en klik daarna op de onderste optie Uitschrijven.

De deelnemer heeft nu geen toegang meer tot het programma. Mocht de deelnemer toch weer toegang nodig hebben tot het programma, kan de inschrijving weer heropend worden, zonder dat de voortgang van de deelnemer verloren is gegaan.