Oefening laadt niet

Problemen met laden oplossen

Soms kan er een probleem ontstaan bij het laden van een oefening of bij het bereiken van TrainTool. Dit kan meerdere oorzaken hebben. In dit artikel lees je oplossingen die vaak zullen helpen.

Blijft de oefening laden, en gebeurt er niks?

Dit kan gebeuren in browsers als Safari, Internet Explorer en Edge. De beste oplossing is vaak om TrainTool te starten in Chrome of Firefox. Is het geen optie voor jou of je organisatie om een andere browser te gebruiken dan is het het misschien het makkelijkst om de TrainTool app te downloaden op je telefoon. Onze app is gemakkelijk te vinden in de App- en Play Store.

Krijg je een foutmelding tijdens het laden van TrainTool?

Er zijn veel verschillende soorten foutmeldingen die kunnen ontstaan, als gevolg van bewaarde gegevens in je browser of een verouderde browser.

Oplossingen zijn vaak:

- Controleer of er een update is voor je browser
- Accepteer third party cookies ( instructies voor Chrome, Edge/Safari/Firefox)
- Leeg je internet cache (instructies voor: Chrome SafariInternet Explorer / EdgeFirefox)

- Probeer een andere browser. Hierdoor weet je of het ligt aan de website of aan je browser(instellingen)

Werken de bovenstaande oplossingen niet? Neem dan contact op met ons via de 'hulp nodig?' knop op de site.