Webcam of microfoon/camera instellen

Browser-instellingen voor de optimale TrainTool-ervaring

Tip:
Wij raden het gebruik van Google Chrome of Mozilla Firefox aan als webbrowser.
TrainTool werkt het beste in deze browsers.

De eerste keer dat je een oefening start, zal er gevraagd worden om toestemming te geven voor het gebruik van je microfoon en/of camera (dit hangt af van je standaard instellingen). Een pop-up met een dergelijke vraag kan er zo uit zien (in Chrome):

Klik op toestaan/allow

De eerste keer zal ook worden gecontroleerd of je camera/microfoon het doen. hier kun je testen of de camera/microfoon ook daadwerkelijk werken:

Klik op Ja, doorgaan als de groene balk beweegt.

Klik op Ja, doorgaan als je beeld ziet van de camera.

Je bent nu klaar met het instellen van je camera en microfoon. Je kunt altijd controleren of traintool nog toestemming heeft voor de camera/microfoon door op het hangslotje te klikken, links naast je adresbalk: