Is het mogelijk om TrainTool zelf te hosten?

Voordelen en functies van het hosten van TrainTool: Beveiligde en efficiënte cloudsoftwareoplossing

Het is niet mogelijk om TrainTool zelf te hosten. Hoewel er veel voordelen zijn van 'cloud software' begrijpen we dat er redenen kunnen zijn om software zelf te willen hosten. Deze hebben we zoveel mogelijk weg proberen te nemen door de volgende maatregelen: Alle servers, database en back-ups zijn op Nederlands grondgebied gesitueerd. Verbinding zijn altijd beveiligd via HTTPS. Onze hosting partner is o.a. volledig ISO 27001 gecertificeerd. Bekijk verdere certificering. We stellen een helder SLA vast in het contract. Vervolgens krijgt u doordat wij hosten:  Snelle implementatie Weinig/geen betrokkenheid IT Snel nieuwe versies (zonder extra kosten) Snel oplossingen bij problemen Geen additionele hardware kosten