Kan ik coachen via de TrainTool app?

In de app is het helaas niet mogelijk om je deelnemers te coachen

Om je deelnemers te coachen, kan je inloggen in je browser. Dit doe je door te gaan naar https://[bedrijfsnaam].traintool.com. Wij raden je aan om dit op een PC te doen, maar je kunt ook op je smartphone of Tablet naar de coachomgeving.

Als je de website bezoekt op een smartphone dan krijg je eerst een melding om de app te downloaden. Dit is echter bedoeld voor deelnemers. Als coach kan je kiezen voor 'Ga naar coachen of beheer'. Daarna opent er een scherm waar je als coach kan inloggen.