Programmavoorbeeld (preview) link genereren

Een Voorbeeld van je Programma Delen: Stappen om een Preview Link te Versturen

Het kan voorkomen dat u een programma heeft gemaakt en hiervan een voorbeeld wilt laten zien aan een vriend of collega. Als de desbetreffende persoon geen Traintool account heeft en u stuurt uw URL op zoals u die zelf ziet (wanneer u bent ingelogd in Traintool), dan zal het de ontvanger niet lukken om de link te bekijken. Daarom heeft Traintool een functie waarmee een speciale link kan worden gegenereerd die uw programma in voorbeeldmodus laat zien. Voor het weergeven van deze voorbeeldmodus is geen Traintool account benodigd.

1. Log in op uw Traintool account

2. Navigeer naar "Programma's"

Klik op de tab "Programma's" in het Admin-menu.

3. Klik op het desbetreffende programma waarvan u een voorbeeld wilt versturen.

4. Klik op "Preview"

U kunt deze knop vinden rechts boven van het contentscherm. Deze knop brengt u naar de voorbeeldmodus.

5. Klik op "Informatie en delen", rechts bovenin

6. Kopieer/Plak

U kunt nu de link die u voor u ziet kopiëren en verzenden naar personen zonder Traintool account. Deze personen kunnen de voorbeeldmodus nu ook bekijken zonder in te hoeven loggen. Uiteraard kunnen deze personen niets aanpassen en geen andere gegevens van u inzien (dat kan uitsluitend met uw eigen account worden gedaan).

U ziet alle Role Plays en kan, net als een deelnemer, de voorbereidingen en de opdrachten doen.

NB: U kunt geen antwoorden opslaan als u in de voorbeeldmodus zit. Als u antwoorden wilt opslaan, dan moet u een inschrijving voor uzelf aanmaken.