Jouw programma's

Navigeren in TrainTool

Je kunt het Jouw programma's-scherm vinden door linksboven op het TrainTool logo: of op te klikken.

In het Jouw programma's scherm zie je alle programma's waar je voor bent ingeschreven en die je al hebt afgerond.

Door op het programma of de knop Doorgaan te klikken, kom je op de Overzicht pagina waar je Role Plays staan.

Hier staan alle je Role Plays die je al hebt afgerond en die je nog kunt doen.

Als je klikt op een Role Play die al is afgerond, dan kun je jouw antwoord terug kijken en de feedback zien.

Role Plays die nog niet zijn gestart hebben niet de tekst "Afgerond" rechts onder de Role Play staan.

Als je op een Role Play klikt die open is, dus waar geen slotje bij staat, kun je die Role Play maken. Je kunt ook op de knop Oefeningen starten drukken.