2. Feedback geven

Je ontvangt feedbackverzoeken wanneer een deelnemer feedback vraagt op een individueel rollenspel.

Onder feedback vind je de feedback van je deelnemers, zowel feedbackverzoeken als gegeven feedback.

Het geven van feedback op feedbackverzoeken bestaat uit 5 stappen:

1. Klik op het feedbackverzoek van de deelnemer waaraan je feedback wilt geven.
  2. Lees de opdrachtbeschrijving. Het is mogelijk om de situatieomschrijving, opdracht en opdrachtvideo te lezen en bekijken waarop de deelnemer een reactie heeft gegeven.
  3. Bekijk en beluister het gegeven antwoord van de deelnemer door op de play-knop te klikken.
  4. Vink de criteria aan waaraan de deelnemer heeft voldaan en geef geschreven feedback.
  5. Verzend de feedback. Als je de feedback hebt verzonden ontvangt de deelnemer een melding.