Cookies inschakelen

Voor sommige diensten van Traintool zoals callendly en de onboarding-guide voor coaches en beheerders is het nodig om de cookies van je browser in te schakelen.

Voor Google Chrome:
Klik op het slotje links boven naast de link in de  adresbalk en selecteer hier 'Cookies en sitegegevens'.  Hier kan je de 'Cookies van derden' inschakelen door op de knop naar 'Third-party cookies' te klikken.

Voor  Mozilla Firefox:
Klik op het schild links in de adresbalk en klik vervolgens op de knop naast 'Verbeterde bescherming tegen volgen' en schakel deze in.