3. Beoordeling geven

Je ontvangt een beoordelingsverzoek als een deelnemer een eind-of nulmeting (toets) heeft afgerond.

Onder Beoordelingen vind je de beoordelingen van je deelnemers, zowel beoordelingsverzoeken als gegeven beoordelingen.

Het geven van een beoordeling bestaat uit 7 stappen:

1. Klik op het beoordelingsverzoek van de deelnemer waaraan je een beoordeling wilt geven.
  2. Wanneer je een beoordelingsverzoek opent zie je de opdrachten en de reactie van de deelnemer.
  3. Bekijk/beluister het gegeven antwoord van de deelnemer door op de play-knop te klikken.
  4. Vink de criteria aan waaraan de deelnemer heeft voldaan en geef een geschreven toelichting. Dit kun je voor alle oefeningen doen.
  5. Sla de beoordeling op.
  6. Nadat je alle oefeningen hebt beoordeeld kun je naar het Eindrapport onder het rechter tabblad. Hier kun je algemene feedback geven over de gehele meting en zie je de behaalde criteria van de deelnemer.
  7. Sla alle feedback op en verzend het eindrapport. De deelnemer ontvangt nu een melding.