Er staan irrelevante/oude feedback- of beoordelingsverzoeken open

Feedback- en beoordeelverzoeken zullen in de coachomgeving blijven staan totdat jij hier als coach op hebt gereageerd. Soms zal het misschien voorkomen dat er een verzoek tussen staat dat niet meer relevant is omdat het programma bijvoorbeeld afgelopen is. In dat geval moet de inschrijving van die deelnemer gesloten worden om het verzoek te verwijderen (let op: de deelnemer zal dan ook geen nieuwe Role Plays meer kunnen afronden).

Alleen een administrator kan de inschrijving van een deelnemer sluiten. Als de deelnemer inderdaad geen oefeningen meer hoeft te doen in dit programma, dan kun je de administrator vragen om de inschrijving van de deelnemer(s) te sluiten. Je kunt hiervoor ook contact opnemen met TrainTool.