Een nulmeting doen

Begrijpen van een Nulmeting: Evaluatie van Deelnemerprestaties en Feedback

Hoe train je?

Ik gebruik de app | Ik gebruik een computer of laptop

App

Een nulmeting is één van de twee toets-segmenten die bestaan in TrainTool.
Een belangrijk verschil tussen een nulmeting en een oefen Role Play, is het aantal pogingen dat je kunt doen: Dat zijn er twee.
Als je je eerste reactie hebt opgenomen, kun je je opname bekijken, insturen of opnieuw doen.
Als je klikt op Opnieuw kun je je Role Play nog één keer doen, en wordt deze tweede poging automatisch je definitieve versie.

Soms bestaat een nulmeting uit één Role Play, soms uit meerdere. Aan het getal dat naast de segment naam in het programma overzicht staat, kun je zien uit hoeveel Role Plays de nulmeting bestaat.

Ben je klaar met je nulmeting en wordt je door een coach beoordeeld?
Hij of zij zal je opname(s) bekijken en van feedback voorzien.
Je kunt niet slagen of zakken voor een nulmeting, deze is alleen bedoeld om in kaart te brengen wat je al heel goed afgaat en waar nog ruimte is voor verbetering.

Ben je klaar met je nulmeting en beoordeel je jezelf?
Nadat je je opname definitief hebt gemaakt, kun je jezelf beoordelen door de beoordelingsvragen aan te vinken die je in je opname terugziet.

Als je alle Role Plays hebt gedaan en beoordeeld, verschijnt jouw totaalscore voor deze nulmeting.

Computer/laptop

Een nulmeting is één van de twee toets-segmenten die bestaan in TrainTool.
Een belangrijk verschil tussen een nulmeting en ''normale'' Role Play, is het aantal pogingen dat je kunt doen: Dat zijn er twee.
Als je je eerste reactie hebt opgenomen, kun je je opname bekijken, insturen of opnieuw doen.
Als je klikt op Nieuwe poging kun je je Role Play nog één keer doen, en wordt deze tweede poging automatisch je definitieve versie.

Soms bestaat een nulmeting uit één Role Play, soms uit meerdere. Aan het getal dat naast de segment naam in het programma overzicht staat, kun je zien uit hoeveel Role Plays de nulmeting bestaat.

Ben je klaar met je nulmeting en wordt je door een coach beoordeeld?
Hij of zij zal je opname(s) bekijken en van feedback voorzien.
Je kunt niet slagen of zakken voor een nulmeting, deze is alleen bedoeld om in kaart te brengen wat je al heel goed afgaat en waar nog ruimte is voor verbetering.

Ben je klaar met je nulmeting en beoordeel je jezelf?
Nadat je je opname definitief hebt gemaakt, kun je jezelf beoordelen door de beoordelingsvragen aan te vinken die je in je opname terugziet.

Als je alle Role Plays hebt gedaan en beoordeeld, verschijnt jouw totaalscore voor deze nulmeting. Op je tijdlijn kun je zien wat je hebt gescoord per competentie, gebaseerd op je zelfbeoordeling.