1. Helpcentrum
  2. Deelnemers
  3. Feedback geven en ontvangen

Feedback geven aan vrienden

Feedback geven in TrainTool: Instructies voor App en Computer

Hoe train je?

Ik gebruik de app | Ik gebruik een computer of laptop

App

Als een deelnemer feedback van jou wilt ontvangen, krijg je een notificatie met het verzoek om feedback te geven.

Ook verschijnt er een melding op de 'feedback' pagina. Je herkent dit aan het roze tekstballonnetje met drie puntjes erin. Klik op de gebeurtenis om deze te openen.

Bekijk de opname van je collega door op de video te klikken.
Vink daarna de punten aan die jij terugziet in de opname.
Typ, als je dat fijn vindt, nog wat extra uitleg over je feedback in het daarvoor bestemde vak.
Klik op Opslaan als je klaar bent.

Computer/laptop

Als een collega feedback van jou wil ontvangen, krijg je een e-mail met het verzoek feedback te geven.

In de e-mail klik je Geef feedback om de opname van jouw collega te bekijken om er vervolgens feedback op te geven.

Je komt nu terecht op de volgende pagina waar je de opdracht van jouw collega terug kunt lezen en waar je de opname kan bekijken. Om de opname te bekijken, scroll je naar beneden.

Door nog verder naar beneden te scrollen, kun je feedback geven. Dat ziet er ongeveer zo uit als de afbeelding beneden. De competentie(s) die je moet scoren, is (zijn) omschreven vanuit de deelnemer zijn perspectief (dus vanuit de ik-vorm). In het tekstvak kun je aanvullende feedback zetten.

Wanneer je klaar bent met het geven van een terugkoppeling, dan kun je op Opslaan klikken en wordt de feedback verstuurd. Het zou kunnen dat je feedback ook zichtbaar is voor jouw coach, mocht dit zo zijn dan krijg je hiervan een melding zodra je op Opslaan hebt gedrukt.