1. Helpcentrum
  2. Deelnemers
  3. Feedback geven en ontvangen

Feedback van een coach

Coach Feedback en Beoordeling in TrainTool

In veel gevallen zul je een coach toegewezen krijgen. Dit kan je leidinggevende of een externe coach zijn.

Een aantal Role Plays zullen zichtbaar zijn voor je coach. Mocht dat het geval zijn, dan staat dat altijd bij de Role Play vermeld. Wanneer je tevreden bent en jouw opname opslaat, krijgt je coach hiervan een melding en kan hij of zij je opname bekijken en van feedback voorzien. Zodra je coach je feedback heeft gegeven, ontvang je hierover een e-mail. De coaches streven ernaar om binnen 48 uur feedback te geven.

Als er links bovenin het segment "Oefenen" staat geeft de coach je feedback, maar is er geen beoordeling aan verbonden. Bij een "Nulmeting" of "Eindmeting" is dat wel het geval. Je krijgt dan een score op basis van de vaardigheden die je getoond hebt. Het is mogelijk om deze oefeningen te halen of om te zakken.

Feedback en beoordeling inzien

Als je feedback of een beoordeling van je coach hebt ontvangen dan krijg je daar een melding over. Je vindt deze meldingen door te gaan naar het programma waarmee je bezig bent en dan op "Meldingen" te klikken. Deze knop staat rechts bovenin bij het overzicht van het programma.

Als je daarop klikt krijg je een nieuw overzicht te zien, waarbij je alle feedback en beoordelingen kunt vinden.

Door te klikken op een van deze meldingen kun je meer informatie zien, zoals de reactie van je coach en eventuele verbeterpunten.

Extra feedback vragen aan je coach

In sommige programma's is het mogelijk om om extra feedback van je coach te vragen bij oefeningen waar je normaal gesproken geen feedback zou ontvangen. Dit kan handig zijn als je niet helemaal zeker bent of je een opdracht goed hebt gedaan, als je wat extra hulp nodig hebt, of natuurlijk als je graag aan je coach wilt laten zien hoe goed je bezig bent!

Hoe vraag ik extra feedback aan mijn coach?

In principe werkt feedback vragen aan je coach hetzelfde als feedback vragen aan vrienden. Let wel: er is een limiet aan de hoeveelheid extra feedbackverzoeken die je aan je coach kunt versturen.

Wanneer je jouw antwoord op een Role Play hebt opgeslagen, krijg je het volgende scherm te zien. Als je extra feedback van je coach wilt ontvangen op deze opdracht, klik dan je coach aan. Je coach is gemarkeerd met de "Coach" label. Je kunt eventueel nog wat tekst toevoegen, dit krijgt je coach dan te zien in het bericht met de verzoek om feedback. Als je het verzoek om feedback dan wilt versturen klik je op de grote groene knop met de tekst "Ask feedback" of "Vraag feedback".