E-mails aan deelnemers

Berichten worden altijd per e-mail verstuurd naar het account waarmee de deelnemer geregistreerd staatop TrainTool. Als de app wordt gebruikt, zullen een aantal berichten ook als push-bericht verstuurd worden direct naar de smartphone of tablet.

Er is een onderscheid tussen het soort berichten dat kan worden ontvangen. Voor bepaalde gebeurtenissen en updates krijgt de deelnemer direct een bericht. Herinneringen voor bijvoorbeeld het afmaken van trainingen en het inplannen van coach-calls worden gebundeld in één e-mail die in de ochtend zal worden verzonden. Onderstaande tabellen geven per categorie wat meer info.

Berichten over gebeurtenissen en updates

Wat Wanneer Inhoud (indicatie)

Push notificatie?

Nieuwe gebruiker

Als een gebruiker (coach/admin) wordt toegevoegd aan een account. Als een deelnemer wordt gestart in een programma.

Welkom bij TrainTool! Je bent uitgenodigd om een training te volgen.

Klik hier om mee te doen

Nee

Nieuw programma Als een nieuw programma start voor een deelnemer. Je bent ingeschreven voor #PROGRAMMA_TITEL. Open de app of login op je computer of laptop om te beginnen! Nee
Herinnering om te starten met een nieuw programma 3, 7 en 14 dagen na het sturen van de uitnodiging als deze nog niet is beantwoord. Je bent ingeschreven voor #PROGRAMMA_TITEL. Open de app of login op je computer of laptop om te beginnen! Nee
 Feedback gevraagd Als een vriend om feedback vraagt. #NAAM vraagt om jouw feedback. Klik op onderstaande link of afbeelding om #NAAMs video of antwoord te bekijken. Ja
 Feedback ontvangen Als een deelnemer feedback ontvangt van een vriend of coach. #NAAM heeft feedback gegeven op #TITEL_ROLE_PLAY. Ja

Persoonlijke herinneringen

Naast de bovenstaande soort mailtjes die direct binnenkomen, krijgen de deelnemers, als er minimaal één urgent bericht is dat zij moeten weten, in de ochtend één e-mail met alle herinneringen die voor hen van belang zijn. Berichten met urgentie zullen in die e-mail in een grijs kader staan, berichten met minder hogere prioriteit zullen onder het kopje 'Ook in de wacht' staan. Zij zullen dus geen e-mail ontvangen als er geen berichten met urgentie te wachten staan.

De twee belangrijkste berichten zullen ook als push-bericht verstuurd worden, als zij TrainTool op een smartphone of tablet gebruiken.

Hieronder volgt een tabel voor de berichten die je kan verwachten in de ochtendmail.

Wat Wanneer Urgent als Inhoud (indicatie)
Nieuwe Role Plays beschikbaar/reminder  Als nieuwe Role Plays beschikbaar komen of Role Plays in te halen zijn (ook als deelnemer niet gestart is). Dit bericht is altijd urgent

Dit is jouw wekelijkse update over de voortgang van je Role Plays in TrainTool.

- Er zijn # nieuwe Role Plays beschikbaar

- # Role Plays wachten op een antwoord

- De deadline voor het geven van een antwoord

Laatste segment in programma reminder Als er nog een klein aantal Role Plays doorlopen moeten worden in een programma 7, 14 en 28 dagen nadat het laatste segment beschikbaar kwam Je hebt nog één oefening om in te halen in #PROGRAMMA_TITEL
Role Play verlopen Als een Role Play niet vóór de deadline is afgerond  Dit bericht is altijd urgent De deadline voor #ROLE_PLAY is verlopen
Coachcall plannen Als de coach call nog niet is ingepland 7, 14 en 28 dagen nadat je bent ingeschreven voor een programma Je moet nog een coach call in plannen voor #PROGRAMMA_TITEL
Deadline reminder Als een deadline voor een Role Play aanstaande is 4 dagen vóór de deadline Deadline voor #ROLE_PLAY is aanstaande.
Coachcall reminder Als je een geplande coachcall binnen één uur hebt. Let er op dat deze reminder niet bij LORPs wordt verstuurd.   1 uur vóór de coachcall Reminder: Je hebt een call over één uur
Live Action Role-Play reminder Als je een LORP hebt gepland over 24 uur  24 uur vóór de LORP plaats vindt Reminder: Je hebt een call morgen
Live Action Role-Play details reminder Als je een LORP hebt gepland over 20 minuten 20 minuten vóór de LORP plaats vindt Reminder: de details voor jouw call zijn beschikbaar