Kan ik als coach alle opnames zien die een deelnemer opslaat?

Als coach krijg je niet alle opnames van de deelnemers te zien. Alleen bij oefeningen waar de coachfeedback is aangezet krijgt de coach opnames te zien. Een Admin kan coachfeedback voor oefeningen aanzetten.

Als een deelnemer de oefening meerdere keren heeft gemaakt, krijg je als coach alleen de laatste poging te zien.

Om te controleren hoe ver de deelnemer is met zijn/haar programma kun je in de coachomgeving op 'deelnemersvoortgang' klikken en per deelnemer de voortgang zien.