Programma's kopiëren en verwijderen

Programma's kopiëren

Een programma kan gekopieerd worden door eerst naar het programma te gaan als Admin. Dit doe je door het programma op te zoeken onder de tab 'programma's' en hier op te klikken. Klik vervolgens rechsboven op 'Meer' en kies 'Inhoud kopiëren'.

Het programma wordt gekopieerd op de achtergrond. Je ontvangt een email zodra de gekopieerde training klaar is. De standaard naam van de kopie is gelijk aan de naam van het originele programma, maar je kunt de programma's onderscheiden dankzij de datum waarop ze zijn aangemaakt. De naam kan worden gewijzigd bij de instellingen van het programma.

Programma's verwijderen

1. Na naar Dashboard > Programma's
  2. Zoek het programma dat u wilt verwijderen en klik op de '...' knop rechts bovenin.
  3. Selecteer 'Archiveren'