Je eerste Role Play

Nadat je de uitnodiging hebt geaccepteerd (zie Getting Started), kun je starten met je eerste Role Play.

Het programma met de daarbij horende Role Plays en de daaraan gekoppelde tijdslijn, wordt op een overzichtelijke wijze weergegeven op het Overzicht scherm. Op dit scherm zie je bovendien wat je hebt afgerond en wat je nog te doen staat.

Stap 1: De introductie van jouw programma staat bovenaan in het overzicht. Door erop te klikken, kun je zien wat jouw programma inhoudt.

Stap 2: Om vervolgens weer op het Overzicht scherm van het programma te komen, klik je op Terug naar programma-overzicht.

Stap 3: Het volgende onderdeel dat klaarstaat in jouw programma, is een Test Role Play. Hier kun je jouw microfoon en camera instellen en kun je oefenen met deze vorm van trainen.

Stap 4: De opzet van deze Test Role Play is hetzelfde als de opzet van de oefeningen die je gaat doen. Je leest bij Oefening eerst de situatie en de opdracht, waarna je de Role Play kunt starten. Bij Jouw antwoord zul je de opname van jouw reactie terugzien en de feedback die je van jouw coach en eventueel anderen die je hebt uitgenodigd, kun je terugvinden bij de sectie Feedback.

Bij deze specifieke Role Play kun je testen of het bekijken en het opnemen van een oefening voor jou goed werkt.

Stap 5: Als de Role Play is opgenomen kun je de video terugkijken en de antwoorden aanvinken die van toepassing zijn. Je kunt als het nodig is ook een nieuwe poging doen. Bij toekomstige Role Plays kan het zijn dat er sprake is van een maximum aantal pogingen.

Stap 6: Als je besluit om door te gaan, kom je terug op het Overzicht scherm. De Test Role Play staat nu als afgerond in de Tijdlijn. Je kunt nu beginnen met de eerste Role Play van jouw programma.