Video met uitleg coach- en beheerdersomgeving

Onderstaande video helpt met het begrijpen van de coach en admin omgeving van TrainTool. Subtitles available in English: click on the subtitle icon in the video.

Hieronder de timestaps voor elk onderwerp.

0:00 Het gebruik van jouw TrainTool account

0:15 Rollen - coach/admin 0:28 Coach:

0:30 Beoordeel- en feedbackverzoeken

1:56 Reviews

2:10 Deelnemersvoortgang

2:26 Inzichtelijke peerfeedback

2:48 Programmabeheerder:

2:54 Dashboard

3:00 Programma’s

3:12 Inhoud bewerken

4:06 Aanpassen indeling, planning en instellingen

4:43 Planning in absolute data

5:19 Coaching in/uitschakelen per oefening

5:39 Oefeningen verwijderen

5:58 Deelnemersbeheer - toevoegen, rapportagegroepen, starten, coach toewijzen

6:59 Deelnemers inschrijven met deelnemerslijst

7:53 Deelnemers inschrijven via zelfinschrijvingslink

8:45 Deelnemersbeheer - een bericht sturen en inschrijving sluiten

9:15 Rapportages - voortgang, scores, onderlinge feedback, tevredenheid, coachrapportage

10:48 Ondersteuning - hulpartikelen, support

Nieuwe features: sommige nieuwe features zijn nog niet opgenomen in deze video. Neem ook eens een kijkje op onze product update-pagina. Hier kun je ook in de toekomst nieuwe features vinden.