Privacy & databeveiliging

Privacy en Gegevensbeheer: Accountverwijdering, Gegevensopslag en Verklaringen

Uitgangspunten privacy

• Niemand ziet jouw opnames, tenzij strikt noodzakelijk of zelf door jou gedeeld met bijvoorbeeld een collega / medestudent. Totdat je zelf een opname opslaat, kan niemand deze zien. Je opname kan worden bekeken door anderen als:
    • je contact opneemt met TrainTool-support, en er een noodzaak is om deze te bekijken;
    • een coach aan jou is toegewezen in je TrainTool-programma;
    • als je zelf feedback vraagt aan collega('s) / medestudent(en). Alleen die desbetreffende collega('s) / medestudent(en) kunnen dan die opname zien.
  • We bewaren je gegevens niet langer dan nodig. Vijfenveertig dagen na het verlopen van je licentie, of na het aflopen van het contract tussen TrainTool en je werkgever / opleiding, wordt al je data verwijderd. Daarna duurt het nog dertig dagen voordat het ook uit onze back-ups is verwijderd.
  • Voor alle details: bekijk de privacy statement

Een account verwijderen

Als gebruikers hun account willen verwijderen dan kunnen zij dit doen door contact op te nemen met support

Wanneer een account verwijderd wordt, zijn opnames en informatie van gebruikers per direct verwijderd. Na 30 dagen is deze informatie ook van de back-up verwijderd en definitief onherstelbaar.

Worden filmpjes en opnames opgeslagen op mijn telefoon / tablet

Voor een goede werking van de app worden de volgende mediabestanden opgeslagen op de telefoon:

• Opnames
  • Filmpjes van oefeningen

De volgende bestanden worden niet opgeslagen:

• Voorbeeldfilmpjes en plaatjes (theorie)
  • Plaatjes/filmpjes uit de introductie

Wanneer gebruikers de app verwijderen worden alle bijbehorende bestanden zoals opnames en filmpjes van oefeningen verwijderd.

Privacy statement

Het volledige privacy statement is hier te vinden.

Verwerkers statement

Het volledige verwerkers statement is hier te vinden