Wachtwoord vergeten

Wachtwoord opnieuw instellen: Simpele stappen voor Gebruikers van de App en Computergebruikers

Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je snel en makkelijk een nieuw wachtwoord aanvragen.

Hoe train je?

Ik gebruik de app | Ik gebruik een computer of laptop

App

Stap 1: Druk op "wachtwoord vergeten?"

Stap 2: Vul je e-mailadres in (waarmee je bent geregistreerd bij TrainTool). Er wordt nu een mail gestuurd naar dit e-mailadres met instructies voor het opnieuw instellen van je wachtwoord.

Stap 3: Voer de stappen uit in de mail die je zojuist hebt ontvangen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Computer

Stap 1: Zorg dat je op de juiste TrainTool pagina zit (bijvoorbeeld: mijnwerkgever.traintool.com) en druk op 'Wachtwoord vergeten?'.

Stap 2:Vul je e-mailadres in (waarmee je bent geregistreerd bij TrainTool) en druk op 'Stuur herstelinstructies'. Er wordt nu een mail gestuurd naar dit e-mailadres met instructies voor het opnieuw instellen van je wachtwoord.

Stap 3: Voer de stappen uit in de mail die je zojuist hebt ontvangen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.