Problemen met inloggen

Problemen met inloggen in de TrainTool-app oplossen

Als je problemen ondervindt met inloggen via de app voor Android en iOS, raden we je aan om de volgende dingen te controleren:

• Heeft je telefoon of tablet internet? Dit kun je doorgaans zien aan het icoontje in de balk aan de bovenkant van je scherm.
  • Heb je de juiste inloggegevens? Controleer aan de hand van de e-mail met inloggegevens of je de juiste gegevens probeert. Bekijk ook of er geen spaties voor of achter je e-mailadres of wachtwoord staan. Wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig. Let op! Sommige apparaten veranderen het wachtwoord zonder dat je het weet omdat hun auto-correct aan staat. Wij verwijzen u door naar de fabrikant van uw apparaat.

Mocht alles in orde zijn, en het nog steeds niet lukken, probeer dan een nieuw wachtwoord aan te vragen. Dat doe je door op de knop Wachtwoord vergeten? te klikken. Vul je e-mailadres in, en je krijgt automatisch een e-mail met een eenmalige link om je wachtwoord te veranderen.

Heb je geen e-mail van TrainTool ontvangen met je inloggegevens? Dan kun je via deze link een nieuw wachtwoord aanvragen. Dit doe je door je e-mailadres in te vullen, je krijgt dan een e-mail met een eenmalige link om je wachtwoord te veranderen.