Dit ga je doen als coach in TrainTool

Feedback geven

Binnen TrainTool is het geven van feedback jouw belangrijkste taak. De deelnemers die een programma volgen, krijgen van jou de benodigde tips om hun communicatieve vaardigheden optimaal te kunnen ontwikkelen. Daarom is het belangrijk dat je op zorgvuldige wijze feedback geeft en je bewust bent van de verantwoordelijkheid die hiermee gepaard gaat. Voor inhoudelijke tips over hoe je feedback moet geven, kan je dit artikel lezen: Feedback geven: Gouden regels

Wil je weten hoe je binnen TrainTool feedback geeft?
Volg dan het Stappenplan om te beginnen:
Stap 1: Inloggen in de coachomgeving
Stap 2: Een verzoek behandelen
Stap 3: Monitoren

Voortgang monitoren

Daarnaast is het belangrijk dat je als coach de voortgang van jouw deelnemers in de gaten houdt. Probeer deelnemers die achterlopen te motiveren en benadruk daarbij waarom het belangrijk is om het programma af te ronden. Behalve binnen TrainTool, is het belangrijk om ook daarbuiten, in de praktijk, aandacht te besteden aan de leerpunten van jouw deelnemers. Het online programma is een hulpmiddel om het beoogde resultaat te behalen, maar alles valt of staat bij de mate waarin het wordt gedragen.

Wil je weten hoe je binnen TrainTool de voortgang van je deelnemers kan volgen?
Lees dan dit artikel: Stap 3: Monitoren.